Wilt u er regelmatig even uit? Bent u op zoek naar een leuke activiteit of wilt u andere mensen ontmoeten? In de gemeente Beverwijk zijn er verschillende mogelijkheden.

Gezelligheid en activiteiten

In de gemeente Beverwijk zijn er verschillende organisties die activiteiten organiseren voor senioren. Of u nu iets voor iemand anders wilt betekenen of op zoek bent naar wat gezelligheid.

U kunt bijvoorbeeld terecht bij De Stut, Paviljoen Westerhout voor allerlei activiteiten. In Wijk aan Zee kunt u Dorpshuis De Moriaan vinden. Bij deze buurtcentra worden regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd. Ook kunt u hier meer informatie vinden over zorg en welzijn. Voor sommige activeiten betaalt u een bijdrage. Vraag meer informatie bij de organisatie die de activiteit aanbiedt.

Of bij buurtcentrum Prinsenhof of Wijk aan Duin voor een kopje koffie, samen eten en een praatje. Ook worden er uitstapjes georganiseerd, zoals wandelen.

Als u vrijwilligerswerk wilt doen is er altijd wel iets dat bij u past. Vrijwilligerswerk is zinvol, geeft voldoening en plezier. Veel activiteiten en verenigingen en instellingen worden draaiend gehouden door de inzet van vrijwilligers.

Bij het sociaal team kunt u terecht als u meer mensen wilt ontmoeten met bijvoorbeeld een kopje koffie of thee. Of met een goed idee voor uw wijk of buurtbewoners wilt ondersteunen. Het sociaal team denkt graag met u mee, ook als ueen hulpvraag heeft.

Hulpaanbod

Dagopvang voor ouderen

Dagbesteding Wisselwerk

Cliënten van Dagbesteding Wisselwerk, onderdeel van de SIG,...

Gezelschap van een huisdier

Dagbesteding voor ouderen door ze als oppas aan een huisdier in de...

Dagbesteding en arbeidsrehabilitatie

Er is een breed aanbod van zowel recreatieve, educatieve,...

Organisaties

Wmo-loket

Gemeente Beverwijk

 0251-25 62 56 beverwijk.nlStationsplein 481948LCBeverwijk

Vergelijk hulpaanbod