Stichting Welzijn Beverwijk

Maatjesproject Beverwijk

Algemene informatie

Contact is het sleutelwoord
De vrijwilliger en de deelnemer worden elkaars vaste maatje en ondernemen op vriendschappelijke wijze verschillende activiteiten met elkaar. Maatje word je voor iemand, die 1x per 2 weken extra aandacht, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Dan kan op veel manieren: samen koffie drinken, boodschappen doen, wandelen, voorlezen of naar de film gaan. Het zijn de kleine eenvoudige momenten die het verschil kunnen maken. 
Als vrijwilliger geef je de dag weer wat kleur!
Er is altijd iemand die jouw hulp kan gebruiken. Dus als je iets wil doen voor een ander, kun je maatje worden. Als vrijwilliger hoef je geen deskundige te zijn of te worden. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en je wilt inzetten voor mensen die zich eenzaam voelen, voor ouderen, voor mensen met een licht verstandelijke beperking en voor mensen met sociale of psychische problemen.
Voor de deelnemers
Het Maatjesproject zoekt vrijwilligers, maar ook deelnemers. Zoek je iemand die samen met jou wil wandelen, koken, praatje maken, tuinieren, etc. Meld je dan aan bij het Maatjesproject. Dit kan ook met behulp van een familielid of hulpverlener.
Iets voor jou?!
Heb je interesse om mee te doen als vrijwilliger of als deelnemer? Neem dan contact op met Andrea de Graaf (coördinator) via nummer 06-44595979 of stuur een e-mail naar degraaf@welzijnswb.nl

Contactinformatie

 06-44 59 59 79 (co√∂rdinator Andrea de Graaf) 0251-30 03 00Beatrixlaan 21947HS Beverwijk www.welzijnswb.nl www.welzijnswb.nlLaatste controle: april 2020

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

Maatjesproject

Het Maatjesproject brengt mensen met elkaar in contact die behoefte hebben aan gezelschap, voor ouderen, voor mensen met een licht verstandelijke beperking en voor mensen met sociale of psychische problemen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod