Algemene informatie

De maatschappelijke opvang ligt op loopafstand van het centrum. We hebben hier 11 eenpersoons zit/slaapkamers, verdeeld over 2 etages. Een gezamenlijke huiskamer en keuken zijn op de begane grond.

Woningen

Iedere bewoner heeft een eigen gemeubileerde kamer met een wastafel en een aansluiting voor kabel TV. Douche en toilet zijn op de gang. Alle cliënten kunnen gebruikmaken van de algemene huiskamer, waar ook een TV staat, en de algemene ingerichte keuken.

Doelgroep

De Maatschappelijke opvang Beverwijk is voor mensen die dak- of thuisloos zijn en een regiobinding hebben met Beverwijk, Heemskerk en Velsen. Het is bedoeld voor mensen die psychiatrische en/of psychosociale problematiek hebben en tot de zogenaamde OGGZ groep behoren. Mensen zijn onvoldoende in staat om zelfstandig verbetering in hun situatie te kunnen aanbrengen.

Begeleiding

De begeleiding vindt plaats tijdens kantoortijden en is in handen van medewerkers van het team voor begeleid zelfstandig wonen Kennemerhof. Buiten kantoortijden is er een telefonische bereikbaarheidsdienst.

Bijzonderheden

Op de begane grond staan wasmachines en wasdrogers voor algemeen gebruik. Serviesgoed en linnengoed is ook aanwezig. Er is een munttelefoon.

Aanmelden

Aanmelden gebeurt bij de gemeente van herkomst. De gemeente van herkomst doet een vooraanmelding bij de Brede Centrale toegang. Vervolgens kunt u zich melden bij de  Brede Centrale Toegang in Haarlem.

Kosten

De verblijfskosten zijn € 12,50 per etmaal en € 380,20 per maand. U zorgt zelf voor de maaltijden.

Contactinformatie

 088-21 48 490Kennemerhof 21942AJ Beverwijk www.ribw-kam.nlLaatste controle: februari 2021

Plan route

Postadres
Kennemerhof 61942AJ Beverwijk

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk

Hulpaanbod

Maatschappelijke opvang

Maatschappelijke opvang is een vorm van tijdelijke huisvesting met begeleiding en dienstverlening. De hulp is gericht op het regelen van basale levensvoorwaarden zoals een uitkering, schuldsanering, maaltijden, en vervolghuisvesting. Men kan er tot rust komen en plannen maken om het leven...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

GGZ-instelling Opvangcentrum
Vergelijk hulpaanbod