Loopt u in het dagelijks leven tegen vragen of problemen aan? Heeft u een goed idee voor uw buurt? Of wilt u mensen ontmoeten voor een kopje koffie of thee? Dan kunt u terecht bij het Sociaal team. Het Sociaal team is er voor alle inwoners van de gemeente Beverwijk.

Een oplossing is altijd in de buurt

Het Sociaal team is er voor al uw ideeën, vragen en problemen. Sociaal team Beverwijk kan samen met u nadenken over oplossingen. Bijvoorbeeld als u vragen heeft op het gebied van werk en geld, opvoeding, relaties, onderwijs, gezondheid, verslaving, mantelzorg, wonen of veiligheid.

Het Sociaal team denkt met u mee, kijkt wat u zelf kan, eventueel met hulp van familie, vrienden, buren en vrijwilligers. Is dit niet genoeg, dan bieden of regelen we de juiste gespecialiseerde hulp. Want een oplossing is altijd in de buurt.

Contact met het Sociaal team

Wilt u liever een afspraak maken of heeft u een vraag? Dan kunt u contact opnemen met Sociaal team Beverwijk.

Telefoon 06 - 1103 5327

Of via e-mail: info@sociaalteambeverwijk.nl. Of stel uw vraag via het aanmeldformulier (DOCX, 1,48 MB). Wij kunnen dan bij u langs komen, of u komt naar ons toe.

Inloopspreekuren

U kunt altijd zonder afspraak langskomen tijdens de inloopspreekuren:

  • maandag van 10.00 tot 12.00 uur in dorpshuis De Moriaan, Dorpsduinen 4
  • woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in Wooncentrum Viva! Elsanta, President Kennedyplein 225

Tijdens het spreekuur op vrijdag vindt in het stadhuis tegelijkertijd ook het spreekuur over geldzaken plaats. Dit spreekuur is voor bewoners van Beverwijk en Wijk aan Zee die vragen hebben over financiële problemen. Deskundigen van Sociaal.nl en Socius zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Koffieochtenden

Tijdens de koffieochtenden kunt u nieuwe mensen ontmoeten. Leden van het Sociaal team zijn aanwezig voor uw vragen:

  • woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in de Prinsenhof, Beatrixlaan 2
  • donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c

Samenwerkende organisaties

Sociaal team Beverwijk is een samenwerking van meerdere organisaties:

  • Gemeente Beverwijk
  • MEE & de Wering
  • Socius Maatschappelijk Dienstverleners
  • Stichting Welzijn Beverwijk
  • Viva! Zorggroep

Het Sociaal team heeft daarnaast nauw contact met andere organisaties voor hulp en ondersteuning. Bijvoorbeeld met Centrum voor Mantelzorg MaatjeZ of GGZ-instelling RIBW. Het Sociaal team kan u dus altijd doorverwijzen naar andere passende hulp als dat nodig is.

Blijf op de hoogte!

Wilt u meer weten? Bezoek dan de website van Sociaal team Beverwijk. Of volg ons op Facebook voor een overzicht van het laatste nieuws en leuke activiteiten.

Bestanden

Logo Sociaal team
Beverwijk
PNG, 87,8 kB
Vergelijk hulpaanbod