Algemene informatie

Goede thuiszorg vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënten. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen.
Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is. Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor verpleging en verzorging aan huis ontwikkeld. Zorgverlening waarbij we streven naar betere oplossingen voor de cliënten, duurzaam en effectief.
Door de zorgverlening volledig door hoog opgeleide wijkverpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden in kleine autonome 'Buurtzorgteams' in te laten vullen wordt het oplossend vermogen en de professionaliteit van medewerkers ten volle benut. Deze Buurtzorgteams worden ondersteund door een landelijke organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne ICT-toepassingen waardoor de administratieve kosten tot een minimum worden beperkt. De kosten van management en overhead worden zo beperkt mogelijk gehouden. Kortom: betere zorg tegen lagere kosten; een aantrekkelijk perspectief voor cliënten, professional en verzekeraar. Buurtzorg Nederland: een natuurlijk alternatief!

Het team Buurtzorg Wijk aan Zee is een zelfsturend team met gemotiveerde en betrokken verpleegkundigen en ziekenverzorgenden. 
Wij bieden ondersteuning en begeleiding in bijvoorbeeld het aanvragen van een indicatie, lichamelijke verzorging, verpleging, medicatie, het ziekteproces, overbruggingszorg thuis tot opname en terminale zorg. 
Ook verrichten wij alle medische handelingen op verzoek van behandelend (huis)arts of specialist, zoals insuline spuiten, wondverzorging, het geven van injecties, het bestrijden van pijn, sondevoeding, infusie therapie etc. 
Wanneer u in zorg bent zijn wij in noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar.
U krijgt direct iemand uit ons team aan de telefoon.

Contactinformatie

 06-22 93 60 56Relweg 11a1949EB Wijk aan ZeeLaatste controle: februari 2021

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk

Hulpaanbod

Verpleging en verzorging aan huis

Verzorging: Alle producten voor persoonlijke verzorging kunnen wij uitvoeren en organiseren. Verpleging: Wij verrichten alle medische handelingen op verzoek van behandelend (huis)arts of specialist, zoals insuline spuiten, wondverzorging, het geven van injecties, het bestrijden van pijn, sondevoeding, infusie therapie etc.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Thuiszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod